Съдийската бригада за предстоящия двубой между ЦСКА и Левски на 7

...
Съдийската бригада за предстоящия двубой между ЦСКА и Левски на 7
Коментари Харесай

Нечувано! БФС с исторически ход преди дербито ЦСКА - Левски

Съдийската бригада за идния дуел сред ЦСКА и Левски на 7 октомври (събота) от 14:45 ч. на ст. „ Васил Левски “ ще даде конференция за представителите на медиите през днешния ден, разгласи формалният уебсайт на БФС.

Брифингът ще се състои в зала „ Родина “ на националния стадион от 14:00 ч. и ще е в наличието на главия рефер на дуела Радослав Гидженов, асистентите Мартин Маргаритов и Диян Вълков, на четвъртия арбитър Никола Попов, както и на ВАР и АВАР арбитрите Ивайло Стоянов и Георги Кабаков.
-->
Подобно нещо се случва за първи път в българския футбол! До момента историята не помни съдиите за безконечното дерби да дадат конференция преди огромния мач сред ЦСКА и Левски. Нещо повече - те в никакъв случай не са коментирали след мачовете своите отсъждания и противоречивите моменти. 

Идеята за конференцията на съдийския наряд е на новия ръководител на Съдийската комисия към БФС Давид Фернандес Борбалан, научи БЛИЦ. 

Самото предопределение на Гидженов беше признато с запаси, защото това ще бъде негов дебют в огромния мач. Още повече, че най-хубавият български арбитър Георги Кабаков е назначен за помощник ВАР, а Ивайло Стоянов е основният човек, който ще следи видеоповторенията на противоречивите моменти в дербито.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР